top of page

FEESTLOCATIE

Kies de feestzaal niet te groot. Als de zaal kleiner is, wordt het al snel gezellig.


We hebben een grote ervaring met vele locaties waar we een feest hebben mogen verzorgen. De dansvloer is dan vaak ook vanaf het begin van de avond gevuld. Zet niet te veel stoelen en tafels neer. Laat mensen vanaf het begin van de avond staan als jullie graag een dansfeest willen. Een terras is mooi, zeker aan het water, maar een terras zorgt wel voor een legere danszaal en rondlopende mensen. Houd hier rekening mee.
Probeer een zaalindeling te creëren waarbij achterin de zaal (bij de bar) gepraat kan worden en voorin de zaal gedanst kan worden. Plaats zitjes ed. dus bij voorkeur niet direct naast de (speakers van de) bruiloft DJ.

"Staantafels rond de dansvloer zorgen voor een uitnodigende sfeer"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Als het plafond laag is kan dit zorgen voor een benauwde sfeer en kan een grote lichtinstallatie mogelijk niet worden opgebouwd. Bij een zeer hoog plafond is het moeilijker een gezellige sfeer te maken. Houd hier rekening mee met de zaalkeuze.

Indien jullie een bruiloft discoshow willen boeken dient de feestlocatie geschikt en goed toegankelijk te zijn. Trappen, opstapjes, smalle gangen en grindpaden zorgen voor extra opbouwtijd en het mogelijk niet (volledig) kunnen opstellen van alle apparatuur.
Bespreek uw zaalkeuze met ons. Wij hebben voor iedere zaal een geschikt feestconcept en kunnen de apparatuur aanpassen op de eigenschappen van de feestzaal.

Dé Bruiloft Discoshow | Huwelijkfeest | Bruiloftfeest | Bruiloft DJ | Bruiloft Discoshow | Bruiloft Disco
bottom of page