top of page

EXTRA SFEER

Buiten Dé Bruiloft Discoshow bied ik nog een aantal extra's aan. Dit om jullie huwelijksfeest nog onvergetelijker te maken.

Door de diverse opties bij te boeken kleed dit de feestzaal nog mooier aan en geeft het nog meer sfeer.

Denk hierbij aan Floorspots of Bruiloft DJ met Saxofonist.

TV-Snappshot_Schermindeling-2.png

€135 incl. BTW

Gun de mooiste dag van jouw leven de allermooiste herinnering. Met Snappshot is elke gast fotograaf en worden ieders individuele belevingen gebundeld tot een fraaie visuele souvenir. Dit is het meest persoonlijke bruiloftsverslag dat je ooit hebt gezien. Prachtig voor nu, onvergetelijk voor later!

image.jpg

€100 incl. BTW

Spots welke, zoals de naam al zegt op de grond geplaats worden om muren, planten, pilaren en objecten uit te lichten.

 

Dit kan zowel in de feestzaal als buiten, bijvoorbeeld bij de entree of oprijlaan. Op deze manier kunnen we een compleet andere sfeer aan de locatie geven. 

 

De spots kunnen naar elke gewenste RGB LED kleur aangepast worden en zijn op accu en draadloos signaal dus geen kabels door de zaal.

Bruiloft Debbie Marcel-Dinner en Party-0107.jpg

€250 incl BTW

Creëer met deze ijsfonteinen een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft.​

Omdat de ijsfonteinen geen echt vuur hebben en dus koud zijn, zijn ze ook veilig binnen te gebruiken! De units worden op de dansvloer neer gezet bij bijvoorbeeld jullie openingsdans, waardoor dit nog spectaculairder word!

Vuurwerk 1.jpg

€150 incl BTW

Creëer met deze laaghangend Rook (droogijs) een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft.

Omdat de rook niet omhoog stijgt en dus laag blijft hangen en verdampt, is het laaghangende rook (droogijs) veilig binnen te gebruiken! De laaghangende rook voor voornamelijk gebruikt bij jullie openingsdans waardoor dit nog spectaculairder word! Combineer dit met de Vuurwerkmachine voor een spetterende openingsdans.

Foam Sticks 3.jpg

€1.25 incl BTW (per stuk)

Dansvloer vol lichtjes

Het is altijd leuk om jullie bruiloft net even anders te laten verlopen dan andere bruiloften. Kleine toevoegingen kunnen bepalend zijn voor de sfeer van de dag. Het is daarom een goed idee om de gasten een gadget te geven tijdens het trouwfeest.

RGB Laser

€50 incl BTW

Je kent het wel: de indrukwekkende lasershows die elk evenement een professioneel tintje geven.

 

Deze Laserworld CS-1000RGB MKII kleuren laser is in staat om precies dát te doen. Deze laser is een full color lasersysteem met een totaal vermogen van 1000mW. Hij is voorzien van krachtige rode, groene en blauwe lasers, die het mogelijk maken om figuren en patronen in de ruimte te projecteren.

cb399d22a131e86b29f7a966e2316802.jpg

€100 incl BTW

De naam zegt al genoeg; een constructie van aluminium pijpen en gordijnen. Pipe & Drape is een systeem ontwikkeld speciaal voor het snel bouwen van tijdelijke en/of decoratieve (scheiding)wanden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het systeem met Wit doek achter de DJ Booth te zetten waardoor de show nog strakker er uit ziet!

Marieke-Header.jpg

€550 incl BTW

Het is fantastisch om goed te kunnen zingen. De menselijke stem is voor iedereen uniek en kan veel emotie oproepen bij mensen. Door alle tv-programma’s zoals Idols, the Voice is zingen heel populair en zijn veel mensen begonnen met zingen. Een combinatie met een Bruiloft DJ is zang zeer geschikt.

 

De zangeressen van Dé Bruiloft Discoshow hebben allemaal een professionele achtergrond en vaak ook een conservatorium opleiding genoten. Voor een feest is een zangeres met de Bruiloft DJ een prima aanvulling. Het gebeurt vaak dat een zangeres het publiek net dat zetje geeft om een feest een topfeest te maken.

IMG_2571.JPG

Prijs op aanvraag

Willen jullie echt iets unieks voor jullie feest hebben? Boek dan onze LED verlichte dansvloer.

 

Een regelrechte eyecatcher en floorfiller. De LED vloeren van tegenwoordig zijn al lang niet meer alleen voor dance classic feesten, maar worden steeds meer tijdens bruiloften gebruikt.

 

Bekijk nu de mogelijkheden.

LED Pixel Bar

€140 incl BTW

Uitlichten van gebouwen en evenementen locatie

 

Maak licht in de duisternis op een wel heel bijzondere manier: laat jullie feest locatie uitlichten! Een prachtig uitgelicht gebouw prikkelt de creativiteit en resulteert in een sprookjesachtig tafereel. En of het nu een partycentrum is, of een kasteel: als wij een gebouw uitlichten zorgt het voor een prachtige entree!

 

Dankzij energiezuinige LED-armaturen kunnen we met een breed kleurenspectrum uw locatie uitlichten. Denk aan de kleuren van jullie huwelijksfeest, kleuren van het seizoen of een eigen

ontwerp.

confetti-wedding.jpg

€60 incl BTW

Vind u die rijst of bellenblaas ook zo standaard?

 

Boek dan nu onze E-Shots met de gewenste confetti kleur naar keuze.

Een spectaculaire binnenkomst, precies op dat hoogte punt van jullie nummer?

 

Tegenwoordig is confetti niet meer weg te denken op elk feest, het voordeel is dat deze shots in onze show geïnstalleerd worden en op afstand afgeschoten worden.

DJ En Sax
Snappshot
Floospot
Vuurwerk
Rook
Foams sticks
Laser
Doek
Dj en Zang
Dansvloer
Pixel
Photobooh
Confetti
bottom of page