top of page

LED DANSVLOER

Een verlichte dansvloer huren doen jullie bij Dé Bruiloft Discoshow. 

De LED vloeren van tegenwoordig zijn al lang niet meer alleen voor dance-classics feesten, maar worden steeds meer tijdens bruiloften ingezet.

 

De vloer heeft inmiddels bewezen een echte aantrekkingskracht te hebben tot de “dansvloer”. Zelfs de gasten waarvan jullie het zelf niet verwachten, zullen een dansje niet kunnen laten. 

 

Door het gebruik van LED in de tegenwoordige dansvloeren is ook de huurprijs aantrekkelijker geworden, ook zijn door het gebruik van LED verlichting de vloeren de helft dunner geworden zo is de Pixel 25 slechts 38mm hoog!

 

Aan de levering van een LED dansvloer zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • De locatie ligt binnen Nederland, is bereikbaar voor een vrachtwagen en is zowel binnen als  buiten trapvrij, de looppaden zijn verhard en breder dan 80cm. De legplaats van de vloer  dient verhard en egaal te zijn.

  • Eventuele lift dient minimaal 80cm breed te zijn tussen de deursponningen en 120cm diep,  het hefvermogen dient minimaal 450kg te zijn. Tevens dient dit vooraf bekend te zijn.

Aangezien de vloer naar ieder gewenste formaat te plaatsen is verschillen hierin ook de kosten, hierdoor kunnen we helaas geen vaste prijs geven.

Neem contact op voor een offerte op maat.

Prijs op aanvraag

Vragen? Vraag het Dé Bruiloft Discoshow via WhatsApp

06 415 508 10

van 09:00 t/m 22:00 uur beschikbaar

Impressie

Led dansvloer Pixel 100
Led dansvloer Pixel 100
Led dansvloer Pixel 100
LED Pixel 25
LED DANSVLOER
LED Pixel 25
LED Pixel Vlak
LED Pixel 64
LED Pixel 25
LED Pixel 25
LED DANSVLOER
LED Pixel 64
LED DANSVLOER
bottom of page